HET VERSCHIL VAN DURU BULGUR

Ons bedrijf dankt haar verschil in bulgur aan de zorg die het toont in productie en tarweselectie, de smaak die wordt verkregen als gevolg van het malen van de tarwe in molenstenen, de geavanceerde technologie die wordt gebruikt en de productie die in volledig geautomatiseerd wordt uitgevoerd zonder gebruik van additieven.

De Smaak van Bulgur door de Molenstenen

De Karaman-bulgur wordt geproduceerd in onze faciliteiten en wordt gemalen met traditionele molenstenen die de echte smaak geven en de smaak helpen beschermen. Een ander kenmerk dat Duru Bulgur onderscheidt van andere bulgur is de droogfase. In plaats van traditionele droogmethoden wordt Duru Bulgurg gedroogd in ventilatietorens met geavanceerde technologie.

Kwaliteit in productie en tarweselectie

Er wordt veel belang gehecht aan voedselveiligheid, kwaliteit en gezondheid bij de productie en grote zorg besteed aan de selectie van durumtarwe uit de Karaman-regio. Tarwe monsters worden genomen en onderworpen aan fysische, chemische en microbiologische analyses in onze laboratoria. Monsters die niet voldoen aan onze hoge normen worden niet geaccepteerd. Ons bedrijf waardeert boeren die de tarwe verbouwen en ondersteunt boeren voortdurend bij het telen van kwaliteitstarwe en betaalt hogere prijzen voor kwaliteitstarwe. Als resultaat hiervan ontving Duru Bulgur als eerste bedrijf in gebroken tarwe in Turkije het "HACCP-voedselveiligheids- en hygiënecertificaat".

De meeste ontwikkelde Bulgur Productie Technologie en voorzieningen Turkije

De fabriek van ons bedrijf gevestigd in Karaman, gebruikt de meest geavanceerde technologie in het produceren van tarwe in Turkije. Er is in de wereld geen technologie ontwikkeld speciaal voor bulgur, een product dat wellbekend en uniek is voor de Turken. Ons bedrijf ontwikkeld alle machines, gemaakt van chroomnikkelroestvrij staal, zelf. Met deze technologie wordt bulgur gemalen in steenmolens in plaats van met schijf- en hamermolens Ook wordt onze bulgur in speciale ventilatietorens in plaats van traditionele droogmethoden. Dankzij de geavanceerde technologie die we gebruiken, worden ook de vreemde materialen in de bulgur één voor één gesorteerd.

Volledige automatisering zonder toevoegingen

Er worden geen toevoegingen en kleurstoffen gebruikt bij de productie. Hierdoor kan de bulgur zijn kleur beschermen en natuurlijk blijven. Omdat het tarwe op grote hoogten geteeld wordt, wordt kwaliteitstarwe na het wassen in volledige automatisering verwerkt. Daarom is het niet nodig om Duru Bulgur te wassen voordat u gaat koken. Bulgur is een natuurlijk product dat alleen uit water en tarwe bestaat.