Bulgur Met Groene Linzen Pilaf

Bulgur Met Groene Linzen Pilaf

*Gemaakt met Duru Bulgur

Ingrediënten

  • 1 pak Duru Dual Bulgur Met Groene Linzen (250 g)
  • 2 eetlepels (20g) olijfolie (optioneel)
  • 4 kopjes warme bouillon (groente, kip of rundvlees) U kunt warm water gebruiken als u geen warme bouillon hebt. (800 ml)
  • 2 theelepel (12 g) zout.
  • 1Doe 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel boter in een koekenpan.
  • 2Giet het hele pakje in de koekenpan en mix dit gedurende 1 minuut.
  • 3Voeg 4 glazen kokend water en 1 theelepel zout toe.
  • 4Laat sudderen op laag vuur gedurende 20 minuten totdat de bulgur het water absorbeert.
  • 5Lat het 15 minuten staan voor u het serveert.
  • 6Het pilaf recept hierboven kunt u prima serveren als hoofdgerecht of als bijgerecht naast je groente en vlees gerechten.

Bulgur Met Groene Linzen Pilaf

Gele Bulgur
Bekijk Product

Waar heb je trek in?

We serveren recepten, tips en ideeën voor creatieve maaltijden waar uw gezin dol op zal zijn.

Bulgur Met Firik Pilaf

Gele Bulgur
Bekijk product

Bulgur Met Kikkererwten Pilaf

Gele Bulgur
Bekijk product

What are you hungry for?

We’re Serving Up Recipies, Tips and ideas for creative meals your family will love.